OVERKAPPINGEN

Bent u op zoek naar een overkapping die voldoet aan uw wensen? B.O.B. Bouw maakt overkappingen op maat voor u!

  • Persoonlijke service

  • Advies op maat

  • Vrijblijvende offerte

  • 40 jaar ervaring

Een overkapping in de tuin is een meerwaarde voor uw tuin en woning. U kunt ook als het wat minder weer is, genieten van uw tuin. U wordt met een overkapping tevens beschermt tegen de felle zon. Bent u op zoek naar een overkapping die voldoet aan uw wensen en behoeften? B.O.B. Bouw maakt overkappingen op maat voor u!

Er zijn veel verschillende soorten en maten overkappingen. B.O.B. Bouw maakt terrasoverkappingen van douglas en andere materialen. Ook voor een overkapping aan huis bent u bij B.O.B. Bouw aan het juiste adres. Een overkapping is een ideale oplossing als u op zoek bent naar een functioneel tuingebouw. In de zomer kunt u een prachtige lounge creëren, gezellig wat borrels drinken met uw vrienden en familie en in het afgesloten gedeelte kan alles wat niet gebruikt wordt bewaard blijven, zoals fietsen, extra tuinmeubelen of uw barbecue.

Op deze pagina ziet u een sfeerimpressies van diverse overkappingen die in de loop van de jaren zijn gebouwd.

B.O.B. Bouw komt graag langs voor een persoonlijke afspraak. Zo wordt er gekeken naar uw wensen en wordt er een vrijblijvende offerte op maat voor u gemaakt.

NEEM DIRECT CONTACT OP EN VRAAG EEN OFFERTE AAN